sans for materialer - symposium
Statens Kunstfond

Symposium: SANS FOR MATERIALER


Hvordan spiller kunsthåndværk og design ind i en bæredygtig udvikling af samfundet og hvordan kan vi hver især og sammen tage del i det?

Vi tager fat i vigtige spørgsmål som dette, og sætter fokus på at omsætte eksperternes viden og erfaringer til noget, du kan bruge til at udvikle din praksis eller engagere dig kritisk.

Lyt til panelsamtaler og deltag i sessioner, som involverer og inspirerer, og kom ned i materien med Anne Louise Bang, Bonnie Hvillum, Wickie Meier, Christina Bizarro, Dorthe Møller Paulsen og Sidsel Hodge.

Og vær med når den første modtager af den nystiftede pris, KH-prisen annonceres og går på scenen – en pris for generøs formidling med kritisk hensigt.

Symposiet foregår på Green Solution House på Bornholm fredag den 17. november kl. 12.30-19 med efterfølgende middag og netværk. Dyk ned i programmet og tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

 

BLIV PÅ BORNHOLM OG MØD BÅDE UDVALG OG LOKALE KUNSTHÅNDVÆRKERE OG DESIGNERE

INFOMØDE PÅ BORNHOLM DEN 18. NOVEMBER KL. 10.00

Kom og mød Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design til infomøde på Bornholm. Her kan du få et overblik over ansøgningsmuligheder, og høre mere om, hvad udvalget lægger vægt på, når de læser ansøgninger. Du kan også høre mere om, hvad du kan søge støtte til samt forskellen på projektstøtte og arbejdslegater.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål direkte til udvalget.

TID & STED
Lørdag den 18. november kl. 10-11
Det Kongelige Akademi – Design, Bornholm
Stenbrudsvej 43
3730 Nexø

Tilmelding til infomøde og rundtur

Bliv klogere på bæredygtighed

 

I arkivet på Formkraft findes en lang række artikler om bæredygtighed, holdbarhed og materialer. Søg på relevante ord i arkivet